Vanlige problemer: Bytte familie, visumrot

K.L.J. skriver:

Jeg er, som Simen, også i USA nå med EF og har hatt en god del dårlige erfaringer. EF i Norge rotet til alt med visumet mitt, så jeg endte opp med å reise to uker senere enn planlagt. Vertsfamilien min var ikke bra i det hele tatt, og da jeg spurte om å få bytte familie, og senere ble kastet ut av familien gjorde ikke områderepresentanten min noen ting! Jeg endte opp med å måtte gjøre alt sammen selv, uansett hvem jeg snakket med i EF føltes det ut som om de bare snudde ryggen til meg.

Så fra min erfaring ville jeg ikke anbefale deg å dra, men selvsagt, kan jo hende at du ender opp i en super familie og virkelig har det superflott. Bare vær klar over at masing og pushing er det som skal til om du havner i trøbbel og trenger hjelp av EF. DU har betalt DE masse penger, så du må gjøre det klart at DE skal gjøre jobben dems.

Spørsmål eller kommentarer/Questions or comments

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..