Forlik?

M.H. skriver:

Skriv notater om alle negative opplevelser, kontraster på hva dem lover, men ikke holder… Kvitteringer på hva dere har betalt. Gå til advokat med dette… Og om dere har komunisert via e-post med ef, ta dette også med. Gjorde dette selv, med hjelp fra mamma, når jeg kom hjem fra oppholdet mitt.

Fikk ikke tilbake på langt nær så mye som jeg hadde betalt, men da vil ef prøve å gå inn med forlik fordi dem vet at dem feiler i så mange tilfeller. Men om dere vet dere har rett, så ikke gi dere. Hadde mitt tilfelle vært i dag, hadde jeg aldri gått med på forslaget dems om å få bare 15-20 tusen tilbake, dette gjør dem bare for å slippe unna… Kjør løpet helt ut, dem har allerede tapt. Lykke til!

Spørsmål eller kommentarer/Questions or comments

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..