Vanlige problemer: Religionspress

Ei jente jeg kjenner kom nemlig i samme situasjon som deg. Det var litt annerledes men ganske så likt: Hun gledet seg veldig og var heldig og havnet i Los Angeles, en by hun hadde håpet på. Det var mange folk der og hun fikk selvfølgelig venner. Men familien var et gammelt ektepar (som hadde en godt gammel  sønn) de var katolikker og dro til kirker hver søndag morgen. Hun var selvsagt ikke kristen selv men måtte være med. De serverte ekkel mat, og var totalt imot junk-food (til tross for at de bodde i LA). De hadde strenge regler og hun måtte spørre om spesialtillatelse hvis hun ikke kom hjem før klokken ni. Og klokken 10 skulle hun ta kvelden og klokka halv elleve var all syset slukket. Hun hadde mange plikter som å vaske opp og lignende.

Would you be willing voluntarily to inform the exchange visitor in advance of any religious affiliations of household members? (Y/N)
Would any member of the household have difficulty hosting a student whose religious beliefs were different from their own? (Y/N) Note: A host family may want the exchange visitor to attend one or more religious services or programs with the family. The exchange visitor cannot be required to do so, but may decide to experience this facet of U.S. culture at his or her discretion.

Spørsmål eller kommentarer/Questions or comments

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..