Vanlige problemer: Verre enn de fleste / aldri hatt et så bra år

Hentet fra kommentarfeltet til P3 dokumentaren: Utvekslingseleven

Lenee1

  • Synes det et veldig negativt fokus på utveksling her. Jeg var på utveksling i Australia og har aldri hatt et så bra år! Fikk venner for livet. Gjorde ting jeg aldri hadde gjort hjemme i Norge. Var på stranden alt for ofte. Beste jeg har gjort noen gang. Selvfølgelig er ikke alt helt tipp topp, men slik skal det heller ikke være. Er livet hjemme i Norge tipp topp hele tiden kanskje? Tror det har mye å si om du er forberedt og hvilken organisasjon du reiser med. Velg en som ikke betaler v.familiene sine så havner du mest sannsynlig hos noen som er interesert i deg og din kultur, ikke pengene. Og til dere som vurderer utveksling, gjør det! Ikke tenk tanken på at dere komme til å få det drit en gang, tenker du negativt får du et negativt år. Tenker du positivt får du det helt fantastisk!

Lenee1

  • Selvfølgelig er det viktig å få frem de dårlige historiene også, men hvorfor ikke ha en artikkel med både folk som hadde det supert og folk som opplevde noe trist? Før jeg dro ut leste jeg side opp og ned om utveksling, og ikke en eneste artikkel handlet om hvor kjekt det var. Da måtte jeg inn på blogger til folk eller sende mail, alle artikler som du finner i aviser og lignende er bare negative. Jeg hadde det ikke bare supert hos v.familien min, faktisk hadde jeg det ganske mye verre enn de fleste andre, så jeg vet hvordan det er å være på den siden også, men heldigvis stoppet det meg ikke 🙂

Spørsmål eller kommentarer/Questions or comments

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..