Bloggere: Japan

Sjekk denne posten fra Kristin.:

Mens jeg er inne på mygg, så har Japan de søte grå myggene også, naturligvis. Og ja, jeg sa søte grå. Når man sammenligner de grå sine stikk, som jeg vanligvis opplever som et rødt merke som hever seg om man klør på det, men forsvinner om man lar det være i fre, er stikkene til myggene utenfor skolen helt forferdelige. Vi snakker enorm heving som klør uansett hva man gjør, og som forblir der til man føler seg gal. Er glad det ikke er mygg akkurat i byområdene… Det samme kan ikke vli sagt om enorme edderkopper, da, uheldigvis. De ser jeg oftere enn jeg hadde ønsket. Jeg ser de en gang u uka.

Alle dere som ønsker å reise til uvanlige land har også bloggere som dere kan sjekke. De skriver som Kristin om alt mulig av interesse.

Silje har fortalt om det å slite, men også om hvordan det er når tingene går bedre igjen.

Mange vet at det har vært en vanskelig tid for meg her. Mye har skjedd som ingen, uansett hvem de er, burde få oppleve. Jeg har følt meg tråkket på, verdiløs, ingenting. Er veldig glad jeg forlot Nagaoka, da det definitivt var det beste for meg. Fikk en ny start, og er nok ikke lenge til jeg får begynne på skole…..

Får virkelig ikke nok av å gå i templer! Det er veldig fascinerende å se bygningene, at folk ber og generelt lære om religionen og tradisjonene deres.

Kristin og Silje har visst havnet på samme skole.

Noen av elevene som reiser til Japan reiser for et halvt år. I og med at skoleåret er fra januar til desember må man være innstilt på å gjøre det hele litt annerledes.

Hanna deler en versjon av japansk musikk når bloggen åpnes. Musikk gjøres annerledes in Japan.

Marie har 40 stykker i klassen sin og driver med bueskyting.

Jeg legger VELDIG gjerne til lenker til blogg eller instagram eller twitter eller andre sosiale medier som dere måtte ha mens dere er på utveksling.

 

 

 

Én tanke om “Bloggere: Japan”

Spørsmål eller kommentarer/Questions or comments

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..